•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Málnás joghurttorta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Süssük meg a piskótát a már korában leírt módon - ehhez a recepthez elég a 3 tojásos változat is
  2. Egy kevés vízben melegítsük fel a zselatint- ne forrjon a víz, de legyen elég meleg ahhoz, hogy elolvadjon a zselésítő anyagunk
  3. A tejszínt habbá verjük, összekeverjük a joghurttal, a cukorral és a zselatinnal
  4. Alaposan keverjük el, különben néhol folyós lesz a tortánk
  5. Ha biztosra akarunk menni, akkor a joghurtot is melegítsük meg, így biztosan könnyebben összekeverednek a hozzávalók
  6. Törjük össze villával a málna nagyobb részét, és kavarjuk hozzá- akár a tálba folyt levét is
  7. Majd a maradék, egész málnaszemeket is tegyük hozzá
  8. A piskótának vágjuk le a tetejét, vágjuk olyan formájúra, mint a magas falú, csatos tortaforma, öntsük bele a msszánkat, és tegyük az egészet a hűtőbe
  9. 3 óra múlva szeletelhetjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére