•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mandulakrémes-szőlős süti

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A vajat felverjük a porcukorral és a mandulaliszttel
  2. Beledolgozzuk a tojást, majd a krémet hűtőbe tesszük 2-3 órára
  3. A tésztához összekeverjük a cukrot, a vanília aromával és a tojások sárgájával, majd addig kavarjuk, míg egy homogén krémet nem kapunk
  4. Óvatosan beleöntjük a lisztet, hozzákavarjuk a tejet, végül egy fóliába göngyölve 30 percre a hűtőbe rakjuk a hűtőbe rakjuk
  5. A sütiformákat megolajozzuk és kilisztezzük
  6. Kibéleljük őket tésztával, és egy kanál krémet teszünk a közepére
  7. A tetejére rakjuk a kimagozott szőlőszemeket
  8. Előmelegített sütőbe helyezzük 20-25 percre
  9. Forrón kiszedjük a formákból
  10. Különleges ízü sütemény minden alkalomra

#okostipp Hidegen tálaljuk. A mandulakrémes-szőlős süti receptjét Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére