•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mangós csirkeragu

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst hosszú csíkokra vágjuk, olívaolajban megsütjük, majd egy tányérra tesszük és melegen tartjuk
  2. Ugyanebben a serpenyőben megpároljuk az apróra vágott gombát, fokhagymát és vörös hagymát
  3. Hozzáadunk egy csipet curry-t
  4. Ízlés szerint megfűszerezzük sóval és borssal, s adunk hozzá egy evőkanál tejfölt
  5. Hozzáadjuk a húsdarabokat és jól összekavarjuk
  6. Kicsi tüzön főzzük tovább amíg megköt a szósz
  7. Egy másik serpenyőben elkészítjük a ragut
  8. Olívaolajban megsütjük a fél vöröshagymát az apróra vágott póréhagymával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot
  9. Mikor ezek jól átsültek, hozzáadunk egy kiskanál kávét, egy evőkanál balzsamecetet és egy evőkanál ketchup-ot, majd jól összekavarjuk
  10. A mangót megpucoljuk és felszeleteljük és hozzáadjuk a gombás szószhoz, amiben jól megfogatjuk, vagy akár egyből a tányérra is tehetjük, nem kötelező a szószban megfogatni
  11.  

#okostipp A ragut a hússal tálaljuk. A mangós csirkeragu receptet Peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére