•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Marha hátszín tekercs

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hátszínt jól kiklopfoljuk, majd egy műanyag zacskóba tesszük, a pácot ráöntjük és éjszakára a hűtőbe tesszük
  2. Másnap megmossuk, megtisztítjuk és apóra vágjuk a spenótot
  3. Előkészítjük az articsókát, a fokhagymát (mindet apróra vágva), a majonézt és a kapribogyót
  4. Kivesszük a hátszínt a zacskóból
  5. A húst kettévágjuk úgy, hogy elterüljön hosszára
  6. Rátesszük a majonézt (én találtam egy nagyon finom, csípős majonézt)
  7. Ráhelyezzük az articsókát, az apróra vágott fokhagymát, a kapribogyót, a lereszelt citromhéjat, erre a felvágott spenótot, majd rácsavarjuk a citrom levét
  8. Befedjük kb
  9. 2 spenót feldarabolt levelével
  10. Feltekerjük és megtűzzük fogpiszkálóval vagy hústűvel
  11. A forró sütőrácsra tesszük
  12. Én 10-15 perccel előtte bekapcsoltam a sütőt és kb
  13. 7 centire raktam a húst a hőforrástól
  14. Legalább 25 percig kell sütni

#okostipp Felszeleteljük és sült krumplival vagy krumplipürével tálaljuk. A receptet peruzele ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére