•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Marhahús a la Berna

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Mosd meg a marhahúst és vágd kockákra
  2. Tedd sülni magas lángon, majd csökkentsd a lángot
  3. Öntsd le a hús levét és keverd össze a lisztet, paprikát és paradicsompasztát
  4. Fedd le az edényt
  5. Vágd apróra a hagymákat és fokhagymákat és tedd az edénybe
  6. Néhány perc múlva öntsd rá a bort és sózd, borsozd, cukrozd, majd fedd le
  7. A burgonyát és sárgarépát vágd kockákra
  8. Ha a zöldségek nagyon nagyok, vágd kisebb darabokra
  9. Vedd ki az edényből a babérleveleket és a szegfűszegeket és add hozzá a burgonyát és sárgarépát
  10. Főzd még 30 percig
  11. Nagyon ízletes húsos egytálétel
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére