•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mártogatós tál mini fasírttal, friss zöldségekkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

 

A baráti összejövetelek csúcsa lehet ez a mini fasírtgolyós-mártogatós tál, amin mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Elkészítés
  1. A darálthúst összekeverjük a MAGGI Fasírt fűszerkeverékkel, a vízben áztatott zsemlével és a tojással, majd kis golyókat gyúrunk belőle.

  2. Ezután beleforgatjuk a zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.

  3. Megmossuk és felszeljük a zöldségeket.

  4. A cheddar sajtot lassú tűzön felolvasztjuk, tejjel felöntjük és állandó kevergetés mellett összeolvasztjuk, majd snidlinggel a tetején tálaljuk.

  5. 1 konzerv, darabolt paradicsomot saját levében felforralunk egy edényben, majd oregánót és egy evőkanál sűrített paradicsomot adunk hozzá.

  6. A tejfölt fokhagymával és sóval összekeverjük, petrezselyemmel tálaljuk.

  7. Az elkészült ételekből tálat állítunk össze, melyről mindenki maga választhatja ki és mártogathatja a kedvencét.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére