•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mazsolás gesztenyekrémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Mielőtt elkezdenénk a leves elkészítését, a mazsolát beáztatjuk rumba
  2. A leveshez összetörjük a gesztenyemasszát villával
  3. A vaníliás pudingport és a cukrot elkeverjük egy merőkanálnyi tejben
  4. A többi tejet felforraljuk és lassan, kevergetés mellett, beleöntjük a pudingos tejet, utána pedig következik a gesztenyemassza
  5. Elég ha 1-2 percet főzzük, majd miután a tűzről lehúztuk beletesszük a vaníliás cukrot és robotgéppel haborsa keverjük
  6. A levesbe belekeverjük az előzőleg rumba áztatott mazsolát és juharszirupot vagy mézet csöpögtetünk rá
  7. A krémlevesek közül ez az egyik legfinomabb, és egyaránt fogyasztható hidegen vagy melegen
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére