•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mazsolás keksz

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A mazsolás kekszhez a mazsolát beáztatom, majd apróra vágom
  2. A lisztet a sütőporral és a cukorral elkeverem, a margarinnal és a mazsolával összegyúrom és hűtőszekrényben 1/2 óráig pihentetem
  3. Ezután négy részre osztom és kb
  4. kétujjnyi vastagságú rúddá sodrom
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe fektetem és ujjaimmal kb
  6. 4 mm vékonyságúra nyomkodom
  7. A tetejüket tojással megkenem és vékony lapocskákra vágott mandulával meghintem
  8. Sütőben közepes fokozaton(175 fokon)20 percig sütöm
  9. Végül kissé hűlni hagyom
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére