Mediterrán csicseriborsó saláta

Forrás: Okoskonyha.hu

Hozzávalók
Elkészítés
  1. Ha száraz csicseriborsót használunk, előző este áztassuk be, majd az elkészítés előtt főzzük puhára és szűrjük le. Konzervnél egyszerűen öntsük le a levét, és már készíthetjük is a fogást.

  2. Melegítsük meg az olívaolajat az apróra vágott aszalt paradicsommal együtt, majd adjuk hozzá a csicseriborsót és a fűszerkeveréket.

  3. Kevergessük addig, míg egyenletesen bevonja a fűszeres szósz a csicseriborsót és kissé átmelegszik.

  4. Langyosan tálaljuk hús mellé, de hidegen fogyaszthatjuk salátaként egy pohár borral, pirítóssal.

Tipp:

Kevesebb olajjal, picit szárazabban készítve, lehűtve kitűnő nasi társaságban vagy tévézéshez.

Bezárás Nyomtatás