Mexikói édesburgonya krémleves

Hozzávalók
  • 3 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A melengető édesburgonya minden formájában igen jól tud esni borongós időben, főleg ha még egy kis chilivel is növelünk a „fűtőértékén”.

A receptet köszönjük Citromdisznónak! 

Elkészítés
  1. A kisebb kockákra vágott vöröshagymát enyhén megpirítjuk a kókuszzsíron.

  2. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott édesburgonyát, a kókusztejet és annyi vizet, hogy ellepje.

  3. Amikor az édesburgonya megpuhult, összeturmixoljuk a levest a MAGGI alappal, és beállítjuk a sűrűségét a maradék vízzel és megsózzuk.

  4. A levest pattogatott kukoricával és friss, nagyon apróra vágott chilivel tálaljuk.

     

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére