Mexikói húsimádó ragu tojással

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Egy tál friss salátával tökéletes ebédként vagy vacsoraként szolgál ez a húsos-tojásos egytálétel!

Elkészítés
  1. Az olajon egyszerre megpirítjuk a bacont és a felkarikázott kolbászt, majd hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig kevergetve tovább pirítunk.

  2. Sózzuk, hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alapot, a vizet, elkeverjük és 4-5 perc alatt összeforraljuk.

  3. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.

  4. A húsos raguhoz hozzáütjük a tojásokat, a sütőbe toljuk és 6-8 percig addig sütjük, amíg a ragu tetején kész a tükörtojás.

#okostipp

Tálalhatjuk jól megpirított kenyérszeleteken is, de ha tunkolni szeretnénk, azt friss kenyérrel tegyük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére