<
 

Mexikói pizza

  • 1 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Kellemesen csípős szósz, húsos-zöldséges feltét: szerintünk csak ennyi kell és már kész is a mexikói ihletésű pizza!

Elkészítés
  1. Az élesztőt kevés langyos vízben a cukorral megfuttatjuk, majd összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával, a liszttel, az olívaolajjal és 2 teáskanál sóval, hogy lágy, de ruganyos tésztát kapjunk. Egy órán át langyos helyen kelesztjük.

  2. A MAGGI Húsimádó Mexikói Chilis bab alapot 4 dl vízzel, a mexikói zöldségkeverékkel és egy kávéskanál sóval néhány perc alatt folyamatos kevergetés mellett besűrítjük.

  3. A megkelt tésztát négyfelé osztjuk, egyenként 30 cm-es körré formáljuk, sütőlapra helyezzük.

  4. Megkenjük a szósszal, elosztjuk rajta a sonkát, kolbászt és a mozzarellát és 220 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.

#okostipp

Csak zöldségesen is készíthetjük, ekkor háromszoros mennyiségű zöldségkeveréket használjunk

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére