Mexikói reggeli egytál

Hozzávalók
  • 5 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Egy kiadós reggeli nemcsak a hétvégeken esik jól: a hidegebb, munkába indulós napokon kevés jobb napindító van, mint egy pillanatok alatt elkészülő, tartalmas egytálétel. A csípős ízek pedig garantáltan átmelegítenek még a legzordabb reggeleken is. 

A receptet köszönjünk Piszkének.
 
Elkészítés
  1. A vörösbab konzervet lecsöpögtetjük, a sütőt 200 fokra előmelegítjük.

  2. A babhoz hozzáadjuk a Mexikói chilis bab alapot, a vizet és közepes lángon a forrástól számítva 6-8 perc alatt besűrítjük a csípős mártást.

  3. Hőálló edénybe öntjük, mélyedéseket készítünk egy kanállal a mártásban, beleütjük a tojásokat és 8-10 percre a forró sütőbe toljuk.

#okostipp

Forró pirítóssal tálaljuk, de egy másik edényben süthetünk mellé a sütőben akár baconszeleteket is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére