•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mézes krémes

Hozzávalók
  • 12 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A porcukrot, a zsírt, a tojást, a tejet, a szódabikarbónát és a mézet egy lábasba tesszük, összekeverjük, majd a tűz felett karamell színűre pirítjuk. Levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk és belekeverjük a lisztet. Ezt követően 4 cipót készítünk.
  2. A cipókat vékonyra kinyújtjuk, majd egyenként (25 cm x 30cm ) zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 5 perc alatt megsütjük.
  3. A Rama margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük, végül összekeverjük a Ramás krémmel.
  4. A két lap közé Ramás krémet kenünk, a középső lapra baracklekvárt teszünk, majd ismét Ramás krémet kenünk rá.
  5. A csokoládét darabokra törjük, hozzáadjuk az olajat, gőz fölött felolvasztjuk és a sütemény tetejére tesszük.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére