•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mézes-mustáros csirke

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A vajon fehéredésig pirítsuk meg a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel megszórt húst.

  2. Közben a mézet forraljuk fel egy másik serpenyőben, adjunk hozzá 1-2 evőkanál mustárt, majd adjuk a húshoz.

  3. A mártásban főzzük teljesen puhára a húst, végül öntsük fel a tejjel és a tejszínnel, ha szükséges, egy kevés vízzel kikevert kukoricakeményítővel sűrítsük be ízlés szerint.

#okostipp

Ha a tejszínt mascarpone sajttal helyettesítjük, kissé könnyedebb ételt kapunk. Ízlés szerint 1-2 csepp citromlével is ízesíthetjük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére