•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mini barbecue burger falatok

Hozzávalók
  • 140 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Egy jó, fűszeres, friss zöldséges házi hamburgert kevesen utasítanak vissza. Mini verzióban pedig még hamarabb elkészül és ideális kertiparti-falat.

Elkészítés
  1. A darálthúst elkeverjük a ketchuppal és a MAGGI BBQ fűszerkeverékkel.

  2. Félbevágjuk a paradicsomokat, felkarikázzuk az újhagymát, felszeleteljük a sajtot és falatkaszúróra vagy fogpiszkálóra tűzzük.

  3. A húsból kis diónyi gombócokat formázunk, majd kilapítjuk kisujjnyi vastagságúra.

  4. Grill lapon vagy tárcsán oldalanként két perc alatt megsütjük és rátűzzük a már elkészített, zöldséges pálcikákra.

#okostipp

Ne süssük túl szárazra a miniburgereket, maradjanak szaftosak! A pálcikákra bátran húzhatunk kenyérkockákat is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére