•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Mustáros-zöldséges sertésragu, pirított, házi tarhonyával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A szalonnát apróra vágva kipirítjuk a zsírját, majd a megtisztított és felszeletelt hagymát megfonnyasztjuk rajta. A húst vékony csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a szalonnás hagymás alaphoz. Ízesítjük MAGGI Húsvarázs ételízesítővel, majd kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.

  2. Mikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a megtisztított és egyforma darabokra vágott zöldségeket és a mustárt. Az egészet lassú tűzön gyakori keverés mellett puhára pároljuk, míg a szaft besűrűsödik.

  3. Közben a házi tarhonyához az átszitált liszthez hozzáadjuk a tojásokat és a sót, majd az egészet kemény tésztává gyúrjuk. 10-15 percig hagyjuk pihenni, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

  4. Nagyobb felületen kiterítve kissé megszárítjuk, majd kevés zsíradékon megpirítjuk. Annyi vízzel felöntjük amennyi ellepi és puhára főzzük. A vizet pótoljuk, ha szükséges, míg meg nem puhul a tészta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére