•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Nádudvari mézespogácsa

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Egy kanálnyi zsírt vagy margarint összedolgozunk és hozzáadjuk a csésze tejben összekevert 2 dkg szalakálét, a 4 tojássárgáját és a 30 dkg olvasztott mézet
  2. 1-2 óráig pihentetjük, aztán kiszaggatjuk
  3. Ha ragad sem szabad több lisztet tenni hozzá, mert megkeményedik
  4. Így, egyszerűen elkészítve is nagyon finom, de sütés után lehet rá bevonatot készíteni
  5. 4 tojásfehérjét gőz fölött 1 evőkanál ecettel és porcukorral sűrű krémmé keverünk, és a süteményt beleforgatjuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére