•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Narancsos fűszeres csirkemell

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A narancsos fűszeres csirkemellhez a citrom és narancs levéből, feketeteából, gyömbérből, rozmaringból és sóból készülő páclevet keverjük össze egy tálban, tegyük bele a megmosott húst, 1 órát hagyjuk a lében a hűtőben.

  2. Egy serpenyőben kevés olajban megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, a lecsöpögtetett csirkemellet beletesszük, mindkét oldalát megpirítjuk, a páclevet ráöntjük, fűszerezzük, és lassú tűzön lefedve pároljuk, amíg megpuhul (kb 20 perc).

  3. Ha kész, kivesszük a húst egy tálba, melegen tartjuk.

  4. A főzőléhez adjuk a joghurtot és a narancshéjat, 1-2 percig melegítjük, majd ráöntjük a félretett húsra.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére