•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Nyári erdei vadgomba tokány

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, apróra vágjuk és olajban megpároljuk
  2. Külön olajban pároljuk a hagymát, adunk hozzá lisztet és pároljuk még arany színü lesz
  3. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, a fokhagymát (apróra vágva), vékonyra vágott paprikát, babérlevelet, sót, borsot
  4. Felöntjük vízzel és 10-15 percet főzzük
  5. Beleöntjük a gombát és a kis kockákra vágott paradicsomot
  6. 5 percet főzzük

#okostipp Hidegen vagy melegen tálaljuk friss házi kenyérrel, amin érzik a búza íze. A nyári erdei vadgomba tokány nenea Radu ajánlotta.  

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére