•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Nyírteleki szilveszteri pecsenye

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A sertéshúst megsózom, borsozom, forró olajban hirtelen körbesütöm, öntök alá 1 dl bort, kevés vizet
  2. Dobok mellé egy kettévágott vöröshagymát néhány cikk fokhagymát, pár szem borókabogyót, egy kanál paprikakrémet, és lassú tűzön puhára párolom
  3. Elfövő levét apránként borral és vízzel pótolom
  4. Ha már puha a hús, néhány percig pihentetem, majd felszeletelem, tűzálló tálra egymás mellé teszem a hússzeleteket
  5. Közben a füstölt húst ledarálom, teszek hozzá annyi tejfölt, hogy a massza sűrű legyen, és a húsokra terítem
  6. Ezután vékonyan felszeletelem a megtisztított almákat, és a szeletekre rakom
  7. Beborítom vékony sajtszeletekkel, és sütőben 15 percig sütöm

#okostipp Burgonyakrokettel és párolt lila káposztával tálalom.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére