•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Nyúlpaprikás galuskával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A combokat kicsontozzuk, kockákra vágjuk, és sós-ecetes vízben 10 percig abáljuk
  2. A zsírt felolvasztjuk, és beletesszük az apróra vágott hagymát, amit világosra pirítunk
  3. Kevés vízzel felöntjük, és amikor már forr, megszórjuk pirospaprikával
  4. Belerakjuk a húsdarabokat és annyi vízzel öntjük fel, hogy a húst ellepje
  5. Lefedjük, és lassú tűzön főzzük
  6. Félfövésben megsózzuk és megborsozzuk
  7. Legvégül pedig ráöntjük a fél doboz tejfölt, amivel egyszer átforraljuk
  8. Galuskával, tésztával, makarónival vagy széles metéltel tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére