•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Nyúlsült zöldségekkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk
  2. Egy tepsit kikenünk és vegyesen belehelyezzük őket
  3. A fokhagymát nem tisztítottam meg, egyben adtam hozzá a többihez, épp csak megtörtem kicsit a kés fokával
  4. A nyulat 6 darabba osztjuk és a zöldségekre helyezzük
  5. A pácot összekeverjük és megkenjük vele a húst
  6. Az egészre ráöntjük a bort és egy fél pohár vizet, fóliával befedjük és másfél óráig sütjük alacsony hőfokon
  7. Aztán eltávolítjuk a fóliát és még hagyjuk egy kicsit pirulni

#okostipp Én sült krumplival tálaltam. A receptet Amalia aa ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére