•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Olajbogyós tepsiben sült csirke

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a csirkét kicsit megpirítjuk, majd kiszedjük és tepsibe helyezzük
  2. A hagymát és a fokhagymát a csirke serpenyőjébe tesszük, megpároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát és a fűszereket
  3. Összerottyantjuk, majd ráöntjük a csirkére
  4. A tepsit alufóliával lefedjük, és megfelelő hőmérsékleten 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát
  5. Hozzáadjuk a 2 percig vízben főtt olajbogyókat
  6. Még 15 percig pirítjuk

#okostipp Kaporral vagy petrezselyemzölddel díszítjük. Tálalhatjuk rizzsel. A receptet sarah_nc ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére