•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Olaszos gombasaláta

Hozzávalók
  • 5 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A zöldfűszerek és a különféle hagymák jól illenek a gombaételekhez. Azt is tudjuk – hiszen ki ne ismerné a svéd gombasalátát – hogy a gomba és a paradicsom is jó barátok. Készítsünk akkor egy olaszos fűszerezésű, hideg gombasalátát: a MAGGI üveges szószával csak a gombát kell megdinsztelnünk, gyors forralás, és már indulhat is a hűtőbe!

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, vékonyra szeleteljük.

  2. A felforrósított olajon átforgatjuk, kevergetve pirítjuk, sózzuk, és addig sütjük míg a leve elpárolog.

  3. Hozzáadjuk a szószt, és 3-4 perc alatt kissé besűrítjük.

  4. Kihűlés után 2-3 órára hűtőbe rakjuk, friss péksüteménnyel, sós keksszel tálaljuk.

#okostipp

Pirítóssal, langyosan finom meleg vacsora.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére