Olaszos, zöldséges bulgursaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

A bulgur egyszerű tört búza, amit előfőznek és szárítanak. Percek alatt elkészül és jól átveszi az ízeket, ezért ideális például salátaalapnak, hiszen a különféle önteteket és szószokat is magába szívja.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A cukkinit kis kockákra, a paradicsomot gerezdekre vágjuk, a hagymát felkarikázzuk.

  2. A MAGGI alapot elkeverjük a hideg vízben, kevergetve felforraljuk.

  3. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a bulgurt és a cukkinit, lefedve 10 percig állni hagyjuk.

  4. Átkeverjük, hűlni hagyjuk, ezután adjuk hozzá a paradicsomot és az újhagymát.

  5. Jól behűtjük, hidegen tálaljuk.

#okostipp

Köretnek is kiváló, ekkor langyosan adjuk grillezett húsok mellé. Tehetünk bele apróra vágott kaliforniai paprikát, felkarikázott lilahagymát és zöldfűszereket is.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére