•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

öreg tészta

  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk és megpirítjuk. Azután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát és üvegesre pirítjuk.

  2. A paradicsomot és a kolbászt feldaraboljuk és hozzáadjuk a hagymához, vízzel felöntjük és felforraljuk. Mikor felforrt néhány csipet maggi piros ízvarázzsal ízesítjük.

  3. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és sütőben addig pirítjuk, ameddig a tészta „felhólyagosodik”. A megpirult tésztát hozzáadjuk a felforralt alaphoz és készre főzzük.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére