•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Óriás babgulyás bográcsban

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Az összevágott hagymát, paprikát, paradicsomot zsíron megdinszteljük, majd az apró kockára vágott marhahúst, füstölt csülköt, füstölt oldalast rátesszük és jól összefőzzük
  2. Pirospaprikával és a fűszerekkel ízlés szerint ízesítjük, majd vízzel vagy csontlével felengedjük
  3. Amikor a hús félfövésben van, beletesszük az előző nap beáztatott babot és tovább főzzük
  4. Kis idő múlva beletesszük a csipetke tésztát, a kockára vágott zöldségeket és a csomóba kötött petrezselyem és zeller zöldjét
  5. A kockára vágott burgonyát utoljára tesszük bele, kb
  6. fél órával a gulyásleves elkészülte előtt
  7. Mindezeket összefőzve megkóstoljuk, s ha úgy kívánja, még fűszerezünk rajta ügyelve arra, hogy az ízek harmonikusan érződjenek a babgulyásban
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére