•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Óriás garnélarákok fokhagymás-citromos öntettel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Öntet: Keverd el a citromlében a csípős paprikát, a petrezselymet, a koriandert és a fokhagymát, majd turmixold össze az egészet
  2. Ha jól elkeverted az összetevőket, adj hozzá fél csésze olívaolajat, apránként
  3. Még kevergesd kicsit az öntetet
  4. Helyezd az öntetet egy nagyobb tálba, tedd bele a rákokat, majd hagyd a hűtőszekrényben őket 20 percig pácolódni
  5. Egy serpenyőben forrósíts fel kevés olívaolajat, majd süsd kb
  6. 2 percig (amíg elkezdenek vörösödni) mindkét oldalukat

#okostipp Helyezd a rákokat kisebb tányérokra, amelyekre előzőleg ráhelyeztél 2-2 salátalevelet, amiket meglocsoltál azzal az öntettel, amiben a rákok pácolódtak. Sózd, majd zöld citromszeletekkel kínáld, ellenállhatatlan előétel lesz!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére