•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Óriás túró rudi

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tésztához valókat összegyúrjuk és két részre osztjuk
  2. Vékonyra nyújtjuk és egy-egy őzgerinc (vagy torta) formát kibélelünk vele úgy, hogy a formán túlnyúljon, hogy a belekerülő tölteléket be tudjuk takarni a tésztával
  3. A túrót áttörjük és összedolgozzuk a tojások sárgájával, a porcukorral és a grízzel
  4. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral és a vaníliás cukorral, és óvatosan keverjük a túróhoz, hogy ne törjön össze,
  5. Beletöntjük az őzgerinc formákba, és a kilógó tésztát ráhajtjuk
  6. Előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük és a formában hagyjuk kihűlni, mert a meleg túró szétfolyik
  7. Ha kihűlt, tálra tesszük, és tortabevonót olvasztunk rá (csokit)
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére