•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Orjaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A húsos csontot kisebb darabokra vágjuk, a zöldségeket megmossuk, megpucoljuk és tetszés szerinti méretben felaprítjuk.
  2. A hagymát négyfelé vágjuk és minden hozzávalóval feltesszük főni, de ügyeljünk arra, hogy a víz mindet jól ellepjen.
  3. Magas hőfokon felforraljuk, majd takarékon főzzük addig, amíg minden meg nem puhul, a zöldségek és a hús is.
  4. Főzés közben folyamatosan figyeljük a habot, amit óvatosan mindig szedjünk le.
  5. Ha elkészült, levesszűrőn leszűrjük, majd az alaplevet felfőzzük a MAGGI Vegyesgombóc leves csillagtésztával tartalmával.
  6. Ha megpuhult a tészta tálalhatjuk is.
  7. A zöldségeket külön tálaljuk hozzá.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére