•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Orosz hússaláta

Hozzávalók
  • 5 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásokat keményre főzzük és kihűtjük. A burgonyákat meghámozzuk MAGGI ételízesítős vízben puhára főzzük. Az almát szintén meghámozzuk és a savanyú uborkával együtt vékony kis csíkokra vágjuk. A sertéshúst vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és forró olajban ropogósra sütjük.
  2. A megfőtt burgonyát, a kihűtött sertéssültet és a négy darab főtt tojást a többi hozzávalóhoz hasonlóan csíkokra vágjuk. A saláta összetevőit egy tálba tesszük és a majonézzel elkevert tejföllel jól átforgatjuk.
  3. Tálaláskor a salátát egy tányérra halmozzuk és befedjük a maradék szeletelt főtt tojással.
  4. Jól lehűtjük és egy tortához hasonlóan szeletenként tálaljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére