•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Oroszkrém torta

Hozzávalók
  • 12 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Háromfelé vágjuk a piskótát, meglocsoljuk az 1 dl víz, az 5 dkg kristálycukor és a rum, vagy a rumaroma kiforralt keverékével.
  2. Gőz felett elkészítjük a krémet, 3 db tojássárgából, 1 dkg lisztből, 1 cs. vaníliás cukorból, 5 dkg cukorból, fél dl tejből.
  3. Ha besűrűsödik, az 1 dl vízben kiforralt zselatint is hozzákeverjük a kemény habbá vert tejszínhez óvatosan, ne törjük.
  4. A piskótalapokat megszórjuk mazsolával és megtöltjük a krémmel. Úgy osszuk a lapok közé a krémet, hogy a külsejét is be tudjuk vonni vele.
  5. Tetszés és ízlés szerint díszítjük a tetejét.

#okostipp Hűtőbe tesszük és rövid pihentetés után fogyasztható.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére