Őszibarackos csirkenyársak

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások

Könnyű nyári fogás, ami percek alatt kész van: ezek a barackos csirkenyársak igazán könnyű ételek, de egy nagy tál salátával mégis laktató ebédként vagy vacsoraként szolgálnak.

Köszönjük a receptet Piszkének.

Elkészítés
  1. A csirkehúst és a meghámozott barackot 2×2 cm-es kockákra vágjuk.

  2. A MAGGI Csirke Fűszerkeveréket elkeverjük 4 ek olajjal, majd a húst fél órán át pácoljuk benne.

  3. Bambusznyársra felváltva ráhúzzuk a csirkét és a barackot, majd oldalanként 2-3 perc alatt, grillserpenyőben vagy tálcán hirtelen átsütjük.

  4. Salátalevél ágyon tálaljuk. 

#okostipp

Ha nem akarunk nyársat használni, egyszerűen serpenyőben is kisüthetjük a húst és a barackot – így finom, fűszeres-barackos szaft is képződik majd, amivel a köretet meglocsolhatjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére