•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pácolt fasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A húst ledaráljuk az áztatott és kicsavart kenyérrel együtt
  2. Majd összekeverjük a tojással, az apróra vágott és zsírban megpirított hagymával, a lereszelt zöldségekkel, a zöldfűszerekkel és a sóval
  3. Gombócokat készítünk, lisztbe forgatjuk, és forró zsírban kisütjük
  4. A megsütött fasírtokat egy serpenyőbe helyezzük, rátöltjük a paradicsomlevet, 1 csésze húslevest és teszünk bele 1-2 babérlevelet, illetve 5-6 szem borsot (vagy egy kis darab csípős paprikát)
  5. Fedő alatt, közepes lángon 10-20 percig főzzük
  6. Megsózzuk, és tálalás előtt megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel és zöldkaporral

#okostipp Főtt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére