•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pácolt tűzdelt házinyúl

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A nyulat nagy darabokra vágjuk, s bevagdossuk
  2. Megszórjuk borssal, megkenjük mustárral, teszünk közé néhány babér levelet és leöntjük annyi olajjal, hogy teljesen ellepje
  3. Hűtőszekrényben 5-6 napig érleljük
  4. Sütés előtt kiszedjük a pácból és megtűzdeljük a füstölt szalonnával és foghagymával
  5. Bedörzsöljük sóval és a fűszerkeverékkel
  6. Tepsiben lefóliázva pirosra sütjük, közben árfordítjuk
  7. Még finomabb ha tepsibe rakás előtt a nyúl húsok minden oldalát kevés zsíron elősütjük
  8. A Kotányi füszerkeveréket a rajta található utasítás szerint elkészítjük
  9. Zsemlegombócot készítünk hozzá
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére