•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Padlizsánkaviár paradicsommal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A padliszánt megmossuk, majd teljesen szárazra törölgetjük
  2. Kettévágjuk, bekenjük olívaolajjal, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük
  3. Körül-belül 20-30 perc alatt összeesik, vagyis kész lesz
  4. Ügyeljünk arra, hogy a közepe és a széle is megsüljön
  5. Amíg a padlizsán hűl, a paradicsomokat kettévágjuk, kiszedjük a magját és a leves részt, és a húsát nagyobb kockákra vágjuk
  6. A meghűlt padlizsánt elválasztjuk a héjától, húsát összeturmixoljuk a többi hozzávalóval, majd hozzákeverjük a paradicsom kockákat

#okostipp Pirítós mellé bazsalikomlevéllel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére