•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Padlizsános-tökös előétel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A padlizsánt és a tököt tisztítsd meg a héjától, majd vágd szeletekre
  2. Sózd meg és hagyd kb
  3. 30 percig pihenni, ezután kevés olajban meg kell sütni és lecsorgatni egy szalvétára
  4. A sárgarépát vágd fel hosszában és sós vízben főzd meg, amíg kissé megpuhul
  5. A paprikát is csíkokra kell vágni
  6. A fokhagymát és a petrezselymet vágd apróra, majd keverd össze őket
  7. Miután kihűlt, vegyél egy szelet padlizsánt és szórj rá a petrezselymes-fokhagymás keverékből, majd tegyél rá egy szelet tököt, egy darab sárgarépát, egy piros paprikát és egy zöldpaprikát, göngyöld fel, majd fogd össze egy fogvájóval

#okostipp Én még egy kicsit díszítettem rajta, aztán rátettem egy tálcára. A padlizsános receptet amalia aa ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére