•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pakisztáni csirke

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkét bepácoljuk felvágott hagymával, fahéjjal, édes fűszerpaprikával, szegfűborssal, köménymaggal, korianderrel és csípőspaprikával
  2. Ezt lefedjük és kb 2 órára hűtőbe tesszük
  3. Ezután egy tepsibe felállítjuk és másfél órára betesszük 200 fokra előmelegített sütőbe
  4. Mikor a csirke teljesen átsült, kivesszük és feldaraboljuk, majd elkészítjük hozzá a szószt
  5. Egy serpenyőbe friss gombát teszünk
  6. Ehhez adunk 3-4 evőkanál tejfölt, fokhagymát és kaprot
  7. Összekavarjuk, néhány percig pároljuk majd a csirke mellé tálaljuk
  8. A pakisztáni csirke receptet Droopina ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére