•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Palacsintás puding

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Megsütünk 8-10 darab a szokásosnál kissé vastagabb palacsintát
  2. Töltelék: 4-6 nagyobb burgonyából pürét készítünk
  3. Mikor kihűlt, összekeverjük 1 tojássárgájával, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, illetve petrezselymet, kaprot teszünk bele (ízlés szerint más fűszernövényt is használhatunk)
  4. Hozzáadunk még 250 g friss túrót, és füstölt húst vagy apróra vágott, és megpirított kolbászt
  5. Ezzel a masszával megtöltjük a palacsintákat, majd tűzálló, kivajazott formákba tesszük
  6. Külön felverünk 2 tojást és a maradék tojásfehérjét, mintha tojásrántottát készítenénk, és hozzáadunk ½ csésze vegetából készített levest
  7. Ezt a palacsintára öntjük
  8. Erre rátesszük a meghámozott, karikára vágott paradicsomot és a mozarella szeleteket
  9. Sütőben, 180ºC-on sütjük 20 percet, amíg aranyszínű lesz
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére