•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Panírozott pisztráng

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Egy tálban összekeverünk 2 kiskanál mustárt egy fél citrom levével
  2. Ezzel az összetétellel bekenjük a hal mindkét oldalát
  3. Összekeverünk 1 csésze zsemlemorzsát, 2 gerezd fokhagymát, apróra vágott petrezselymet, oregánót, egy citrom héját, egy kis őrölt paprikát és sót izlés szerint
  4. A pisztrángokat megforgatjuk a panírban
  5. Egy serpenyőben felforrósítunk olívaolajat majd belehelyezzünk a halakat, így hagyjuk kb
  6. 6-7 percet közepes lángon, majd megfordítjuk a másik oldalára és úgy hagyjuk 3 percet
  7. Miután kész, egy nedvszívó papírra kiszedjük
  8. Miután megsültek a halak megtisztítjuk a serpenyőt minden égési nyomtól
  9. A megtisztított serpenyőben megolvasztunk 2 evőkanál vajat
  10. Miután megolvadt a vaj hozzáadjuk egy citrom levét és kavargatjuk pár percig

#okostipp A mártást a pisztrángra öntjük majd rizses spenóttal tálaljuk. A receptet Guvi ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére