•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Panírozott töltött gomba

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombákat megpucolod és megmosod, a szárakat eltávolítod, majd hagyod lecsorogni
  2. A májkrémet összekevered az apróra vágott pirospaprikával, zöldhagymával, sóval, borssal ízlés szerint
  3. A tojásokat felvered, teszel bele pici sót, borsot
  4. A gombákat megtöltöd a májkrémmel, aztán belehempergeted a lisztbe, felvert tojásba, majd ismét lisztbe, tojásba, és végül a prézlibe
  5. A gombákat kisütöd forró olajban és itatós papírra szeded ki

#okostipp A gombát hidegen, melegen egyaránt fogyaszthatod, szószokkal, vagy anélkül. A panírozott töltött gomba receptjét Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére