•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Paprikás gomba-savanyúság

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és főni tesszük 20 percre egy pici sós vízben, aztán leszűrjük
  2. Megtisztítjuk a paprikát, hagymát és vékony cikkere vágjuk
  3. 2 liter vizet felteszünk főni az ecetettel, 2 kanál sóval és a mustármagokkal
  4. Ha felfőtt, levesszük a tűzről
  5. Egy 5 literes üvegbe helyezzük a gombát, paprikát, kaprot, borsot, hagymát és a tetejére öntjük a forró ecetes levet, majd a tetejére olajat teszünk
  6. Az üveget celofánnal takarjuk le és jól lekötjük
  7. Legalább 5 napig hagyjuk hűvös helyen, mielőtt kibontanánk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére