•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Paprikás-tonhalas pite

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Összekavarjuk a tésztához szükséges hozzávalókat és 30 percre betesszük hűtőbe
  2. A töltelékhez 10 percre odatesszük a paprikákat és a hagymát olaj nélkül dinsztelni
  3. Mikor a paprika megpuhult egy kicsit, hozzáadjuk a csombort, babérlevelet és megfűszerezzük sóval és borssal
  4. Amíg a paprika tovább puhul, leszűrjük a tonhal levét és összekavarjuk az olajjal
  5. Hozzáadjuk a tojásokat és jól megkavarjuk
  6. Egy tortaformát kivajazunk és kitapétázunk liszttel
  7. Beleöntjük a tészta keveréket, azután a paprikát és rá a tonhalat
  8. A pitét 35 percre 150 fokos sütőbe tesszük

#okostipp Salátával vagy magában tálaljuk. A paprikás-tonhalas pite receptet Droopina ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére