•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Paradicsomos halleves póréhagymával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát, póréhagymát és a zellert olajban megpirítjuk, majd feltöltjük 3 liter vízzel
  2. Beletesszük a sót, a borsot és a megtört fokhagymát
  3. Amikor minden zöldség megfőtt, a levest leszűrjük egy másik edénybe és újból felfőzzük a sűrített paradicsommal
  4. A halat külön megmossuk, megtisztítjuk, szétszedjük és megfelelő nagyságú darabokra vágjuk
  5. A leszűrt lébe körülbelül 20 percig főzzük
  6. Ízlés szerint sózzuk és savanyítjuk
  7.  

#okostipp Forrón tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére