•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Parmezános-rozmaringos burgonya golyók

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A burgonyát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk, majd forrni tesszük egy kis sóval
  2. Mikor megfőttek, leöntjuk róla a vizet és pürét készítünk belőle
  3. Hozzáadunk vajat, parmezánt, sót és egy kis borsot
  4. Hagyjuk egy kicsit kihűlni majd hozzáadjuk a 2 jól felvert tojást
  5. Jól összekeverjük majd vizes kézzel kis golyókat formálunk
  6. Egy tálcára felaprított rozmaring levelet, zsályalevelet, durva sót, borsot és olívaolajat teszünk
  7. A tálcára helyezzük a burgonya golyókat majd megforgatjuk kicsit úgy, hogy a fűszerek jól ragadjanak hozzá
  8. Előmelegített sütőbe tesszük 30 percre, amíg a golyók megpirulnak

#okostipp Melegen tálaljuk sülthöz, rántott sajthoz vagy egyszerűen nyers salátához.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére