•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Párolt rizs tökkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Olivaolajat összekavarunk egy kis vajjal és egy serpenyőbe odatesszük forrósodni
  2. Beletesszük az apróra vágott hagymát és rizset, amit megpárolunk
  3. Hozzáadjuk a feldarabolt burgonyát és öntünk hozzá vizet
  4. Mikor a burgonya majdnem megfőtt, hozzáadjuk a feldarabolt tököt, adunk hozzá egy kis sáfrányt, ha van akkor egy kis gombát és felvágottat, majd addig főzzük míg elfő a lé nagy része

#okostipp Petrezselyemmel vagy kaporral megszórva tálaljuk. A párolt rizs tökkel receptet BD ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére