•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pehelybárányok

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2.     A vajat és a mályvacukrot tegye egy tálba, és melegítse folyékonyra
  3. 2
  4.     Adja hozzá a karika alakú gabonapelyheket
  5. 3
  6.     Két kanál segítségével készítse el a báránykák testét (6 darabot), jól nyomja össze a kanálnyi adagokat
  7. Tegye sütőpapírra, szórja meg kókuszreszelékkel
  8. 4
  9.     Készítse el a bárányok lábát (24 darabra lesz szükség): felezett fogpiszkálóra húzza fel a mazsolaszemeket
  10. 5
  11.     A testekbe szúrja bele a lábakat, állítsa fel őket, és fej helyére tegyen szőlőszemeket
  12. 6
  13.     A fehér csokoládét törje apróra, melegítse folyékonyra
  14. 7
  15.     Az olvadt csokoládéból tegyen 2-2 pöttyöt a szőlőszemekre, ehhez rögzítse a fekete ribizlit szemgolyók gyanánt
  16. Ugyanígy tegyen a fülekkel

#okostipp Tálalja zöld tányéron!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére