•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Pehelyszív

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A fehér csokoládét törje apróra, és melegítse folyékonyra
  2. Felezze el az így kapott folyékony csokoládét 2 tálba, az egyikhez adja hozzá a NESQUIK, a másikhoz a CHEERIOS pelyheket, és jól keverje el
  3. Egy kanál segítségével formázzon belőlük szív alakot sütőpapíron, és szúrja bele a hurkapálcát
  4. Amíg még nem dermed meg a csokoládé, dekorálja gabonapehellyel a külső részét, középre pedig tegyen rá egy-egy félbevágott epret
  5. 10 perc alatt megdermed a csokoládé, ezután könnyen lehúzhatja róla a sütőpapírt
  6. Egy üvegpohárba szórjon gabonapelyheket, és ebbe szúrja bele a pehelyszívet
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére