<
 

Petrezselymes roppantott krumpli

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus

Kívül ropogós, belül krémesen puha köret - ellenállhatatlan végeredményt kapunk ezzel az elsőként főtt, majd pirított krumplival, ami egész biztosan megéri az extra törődést.

Elkészítés
  1. A krumplikat alaposan megmossuk és éppen annyi vízben tesszük fel főni, amennyi ellepi őket.

  2. A főzés kezdetekor hozzáadunk 1 kávéskanál sót és a MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverék felét.

  3. 20-25 percig főzzük, közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük.

     
  4. A leszűrt és kissé kihűlt krumplikat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és egy pohár aljával ujjnyi vastagságúra lapítjuk.
  5. Megszórjuk a MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverék másik felével, meglocsoljuk az olajjal és 15-20 perc alatt sütőben megpirítjuk.

  6. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

#okostipp

Ha vendégeknek készítjük, akkor a krumplit előre megfőzhetjük, így a tálalás napján csak a sütőbe kell tennünk a köretnek valót.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére